Over Telefonie

Met vaste telefonie van IJzersterk Telecom kunt u:

–    Onbeperkt bellen naar alle nummers.
–    Voor een vast bedrag €24,95 per maand.
–    Een opzegtermijn van 3 maanden.

Managed Voice

Managed voice van IJzersterk Telecom is de hosted telefoniedienst van IJzersterk Telecom inclusief volwaardige webbased Unified Communication suite. U neemt een telefooncentrale dienst af vanuit de Cloud. Hierdoor is de aanleg, inclusief het onderhoud, van een centrale op locatie niet meer noodzakelijk. Met Managed Voice bepaalt u tot in detail de bereikbaarheid van uw organisatie en medewerkers. Alles is eenvoudig online te bestellen en te configureren wat u zelf aan het roer van uw telefooncentrale stelt. 
U betaalt een vast bedrag per medewerker per maand zonder hoge eenmalige investeringen, waarmee de volledige functionaliteiten van Managed Voice tot uw beschikking komt. Wanneer u wilt uitbreiden, dan weet u van tevoren waar u aan toe bent: u betaalt simpelweg hetzelfde bedrag per extra medewerker per maand bij.
Managed Voice is een virtuele telefooncentrale dienst welke draait vanuit de cloud. De dienst draait in verschillende datacentra waardoor u niet afhankelijk bent van een enkele locatie of centrale. Op deze wijze wordt een betrouwbaarheid en schaalbaarheid gerealiseerd welke vele malen hoger ligt dan wanneer gekozen wordt voor een oplossing welke bij de klant op locatie draait.

Uw vestigingen koppelen

Meerdere vestigingen? Met Managed Voice worden deze eenvoudig aan elkaar gekoppeld. Doordat alle vestigingen vervolgens deel uitmaken van hetzelfde telefonie-netwerk, gelden alle onderlinge telefoongesprekken als intern verkeer. Dat bespaart u veel geld. Daarnaast investeren individuele vestigingen niet elk in telefonie.

Pakket 

–    Onbeperkt bellen naar alle nummers in Nederland. 
–    Voor een vast bedrag €24,95 per maand.
–    Een opzegtermijn van 3 maanden.

Met dit pakket heeft u elke maand onbeperkt fantastische telefonie.

Daarnaast wordt bij onze vaste telefonie gebruik gemaakt van ultra moderne telefooncentrales en faciliteiten. Hierdoor hoeft er geen centrale apparatuur in een bedrijf aanwezig te zijn en is onderhoud verleden tijd. IJzersterk Telecom maakt gebruik van centrales en faciliteiten gestationeerd op goed beveiligde locaties.

In principe kan met elk vast toestel welke VoIP ondersteunt gebruik gemaakt worden van Managed Voice. Het aantal beschikbare functies en de ondersteuning is echter maximaal wanneer een toestel van Aastra of Gigaset wordt aangeschaft.

Locaties

Contact

Frank Daamenstraat 4
7071 AW, Ulft
0315 - 76 02 23
info@ijzersterkondernemen.nl

Dit is IJzersterk

Copyright © IJzersterk beheer

Close Menu
C. J. Prosise Authentic Jersey