Over Telecom

Wat wij erg belangrijk vinden is dat ondernemers gemakkelijk en snel contact kunnen leggen met de bedrijven uit de Achterhoek. IJzersterk Telecom heeft veel voordelen: met de vaste telefonie kun je onbeperkt bellen, voor een vast bedrag per maand van €24,95 en er zit een opzegtermijn aan vast van 3 maanden. Je loopt zo dus nooit tegen onverwachtse kosten aan en je hoeft geen tussentijdse overeenkomsten sluiten!
Wij bieden vaste telefonie en mobiele telefonie aan. In de mobiele telefonie hebben wij verscheidene soorten van abonnementen. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere nummers gebruiken op een simkaart. Een groot voordeel daarnaast is het ‘Collega Pack’. Als er binnen een bedrijf meerdere simkaarten actief zijn, kun je gratis onderling bellen. 
Doordat het vaste toestel via je IP verbonden is met een telefooncentrale, is het bellen gemakkelijk. De ontwikkeling gaat inmiddels zo ver dat je kunt traceren waar de inkomende telefoontjes vandaan komen door middel van de postcode of het tijdstip wanneer er gebeld is.

Locaties

Contact

Frank Daamenstraat 4
7071 AW, Ulft
0315 - 76 02 23
info@ijzersterkondernemen.nl

Dit is IJzersterk

Copyright © IJzersterk beheer

Close Menu
C. J. Prosise Authentic Jersey